Körkort intensivkurs

Intensivkurs har blivit ett populärt sätt att ta körkort och fungerar bra för många. Du hinner skaffa dig goda kunskaper dessa veckor men det är också viktigt att vara medveten om att bilkörning även handlar mycket om reflexer och automatik, vilket kan behöva tid för att ”sätta sig”. Under din första vecka gör vi tillsammans en bedömning och planerar kunskapsprov och uppkörning efter den.

Detta är vårt upplägg för intensivkurs:
Alternativ 1 är på 2 veckor och 20 körlektioner och
alternativ 2 på 3 veckor och 30 körlektioner.

Du kör en dubbellektion (80 minuter) per dag (oftast förlagd på förmiddagen) och resten av tiden läser du teori här på skolan eller hemifrån. Teorin görs på Elevcentralen Premium, en digital läroplattform där du använder flera olika studietekniker för att öka dina kunskaper. Du kommer se att körningen och teorin har ett tydligt samband.

Om du ska boka 20 eller 30 körlektioner beror på dina tidigare erfarenheter. Prata med våra receptionister så kan de hjälpa dig med vägledning. Våra intensivkurser går att starta året runt varje ny vecka. Har du önskemål om specifika veckor eller vill du börja snarast möjligt, kontakta då våra kontor och hör efter vilka möjligheterna är!

Viktigt att veta är att en intensivkurs oftast tar lite längre tid än de veckor man intensivkör på skolan. Det kan bero på att man behöver komplettera med några lektioner, det kanske behövs mer tid för att körningen ska falla på plats genom att man övningskör mer hemma eller pg.a. väntetider på Trafikverket.

Klicka här för prisinformation.