Din trafikskola i Göteborg

Vår trafikskola finns på fyra kontor, ett i centrala Göteborg på Hedåsgatan nära både Burgårdens och Katrinelunds gymnasium, precis intill evenemangsstråket vid Svenska Mässan. Det andra kontoret finns i Mölnlycke endast ett par minuters promenad från centrum och Hulebäcks gymnasium i Hönekulla industriområde precis vid tågstationen. Det tredje är i Kungsbacka och ligger i nybyggda Söderstaden nära Aranäsgymnasiet. Det fjärde kontoret ligger i Mölndal, nära Mölndals sjukhus och spårvagnshållplatsen Lackarebäck.

På våra trafikskolor hittar du allt för att ta ditt B-körkort – alltifrån handledarkurser, intensivutbildning, riskutbildning 1 till riskutbildning 2. Men vi utbildar också för MC-körkort, BE-utbildning och B-utökat (B96). Vi har även mopedutbildningar både för klass II och Klass I (AM). Våra MC-utbildningar har vi i Mölnlycke och Kungsbacka. Även vår BE- och B96-utbildning finns i Mölnlycke och Kungsbacka.

Självklart är vi anslutna till STR, Sveriges Trafikskolors Riksförbund. STR är vår branschorganisation som skall se till att vi följer de stadgar som vi har godkänt att följa i och med vårt medlemskap. Om du skulle känna dig felaktigt behandlad av en trafikskola som är medlem i STR skall du kontakta deras reklamationsnämnd. De ska fungera som din ombudsman.

 

Hemsida: www.str.se

Är det annat du undrar över är du alltid välkommen att ringa oss.

 

…Vi startar…
Den 11 augusti 1997 öppnade vi Körkortsspecialisten och med det möjligheten att få utbilda på det sätt som vi själva ville och drömde om. Vi som startade tillsammans var Eric, Ingela och Anneli. Anneli har slutat och sen 2005 är det Eric och Ingela som driver skolan.
Vi har arbetat som trafiklärare i flera år på andra skolor och all den erfarenheten tog vi med oss och lade till allt som vi tyckte saknades för att försöka skapa Göteborgs bästa och trevligaste trafikskola.

Vår filosofi är att det är kul att ta körkort och våra ledord är enkelhet, kvalitet och trivsel. Det är viktigt att trivas när man gör något för då gör man det oftast mycket bättre, och det är precis det vi vill, vara lite bättre, ge lite mer, ha lite roligare. Och på våra elever verkar det som vi lyckats!

…Vi växer…
Sommaren-06 fick vi möjlighet att köpa och ta över Mölnlycke Bilskola. 4 september-06 öppnade vi dörrarna till Körkortsspecialisten i Mölnlycke i nyrenoverade fräscha lokaler. Mottagandet har varit fantastiskt bra och vi stortrivs däruppe! I april-12 går flyttlasset ner mot centrum! Vi flyttar till Hönekulla industriområde, lokalen ovanpå bowlingen och precis intill tåg och busstationen. Perfekt läge tycker vi med mycket bra parkeringsmöjligheter.

…Vi växer ännu mer!
Våren -10 var det dags för nästa utmaning – Kungsbacka. Även här har mottagandet varit otroligt bra!. Trots våra mysiga lokaler i innerstan så valde vi en snabb flytt till nya fräscha Söderstaden bredvid Aranäsgymnasiet när vi fick chansen vid årsskiftet 2010/11. Som sagt, superfina nya lokaler och nu är vi 5 duktiga och trevliga lärare som jobbar här!

Vår målsättning
När du tar körkort hos oss vill vi inte bara hjälpa dig att ta körkort utan också att få kunskaper för livet. Självklart är ett delmål för oss att utbilda dig så du klarar uppkörningen, men vi vill också ge dig så mycket kunskaper och förståelse att du klarar dig långt under de år som kommer när du ska ut och köra på egen hand. Det är kul att köra bil och det vill vi förmedla till dig.

 

Vår målsättning är ALLTID att ge Dig en så bra utbildning som möjligt på så få lektioner som möjligt.