All Inclusive – intensiv mc!

Kul att du funderar på att ta MC-kort, den totala känslan av frihet! Hos oss på Halkspecialisten på Säve flygplats i Göteborg kan du göra intensivutbildning för motorcykel – på riktigt! Vi kallar det för All inclusive, där du får precis allt du behöver för att klara teoriprovet och uppkörningen. Det här är en unik möjlighet där du kommer öva de grundläggande momenten i en 100% trafikfri miljö. Körkortsspecialisten är den enda trafikskolan som kan erbjuda dig en så här unik intensivkurs för MC!

Detta ingår i kursen:

  • Teorifrågor online
  • MC-utrustning
  • 8 timmar manöverträning på vår egna bana
  • över 5 timmar trafikkörning
  • Riskettan mc (Risk 1)
  • Risktvåan mc (Risk 2)
  • Lunch och fika alla dagar

Läs mer om vår All inclusive – intensiv MC

Så här går det till:

Du kör på vår egen bana tillsammans med andra deltagare. På så vis får du ut maximalt av din tid och slipper transporttider. Varje intensivvecka har 4 platser/lärare. Vi utgår alltid från våra lokaler på Holmvägen 100, Säve Depå (Samma sida som Aeroseum). Hit kommer du med bil eller buss. Vi möter upp dig vid grinden ”Landside” inför din körning. Du väljer själv om du vill ha din egen mc-utrustning eller om du lånar av oss. Om du inte har fullständigt utrustning kan du komplettera hos oss på plats.

Inför uppkörningen

Du kommer få möjlighet att testa banorna som du behöver klara på ditt prov hos Trafikverket. När du är fri från motorcykeln tar vi oss ut i trafiken och går igenom de speciella regler som gäller för placeringar i korsningar, kurvor och framförallt hur du med eget tänkande och beteende kan undvika att hamna i riskfyllda situationer.

Boka in dig på våra intensivkurser redan idag!

Vi kommer givetvis se till att du kommer ha roligt och kunna njuta av ditt nya intresse på ett säkert sätt i många år framöver. Vi hjälper dig i mål med ditt körkort på ett effektivt och roligt sätt så du blir en säker förare ute i trafiken. Kontakta oss snarast för att boka din plats på våra populära intensivkurser – en snabbare väg till körkortet!

Välkommen till körkortsspecialisten, regionens största trafikskola