Körkort intensivkurs

Ta ditt körkort effektivare med vår intensivkurs i Göteborg, Mölnlycke, Kungsbacka eller Mölndal.

Har du funderat på att ta ditt körkort genom en intensivkurs? Ett stressande moment är ofta att behöva öva de grundläggande momenten i en miljö där det är andra trafikanter. Stressen som många upplever bromsar också upp inlärningen kraftig. Som kund hos oss på Körkortsspecialisten får du nu den unika möjligheten att öva de grundläggande momenten i en lugn trafikfri miljö. Detta kommer att göra så du snabbare lär dig hantera bilen och att du kommer behöva mindre tid ute i trafiken. Körkortsspecialisten är den enda trafikskolan som kan erbjuda dig en så här unik intensivkurs!

Ta ditt körkort och häng med på nästa intensivkurs!

Teorilektioner

Den teoretiska delen av ditt körkort gör du via vår elevcentral som ingår i vår intensivkurs. Hela utbildningen är digital och du kan göra din teori var du vill någonstans och på vad du vill.

Körlektioner

Du kommer bli tilldelad lektioner av vår receptionist. Lektionerna är 80 min, ligger mån-fre och kommer hållas främst på förmiddagar. Har du önskemål om tider, förmedla då de till kontoret så ser vi vilka möjligheter som finns.

Boka in dig på våra intensivkurser redan idag!

Vi hjälper dig i mål med ditt körkort på ett effektivt och roligt sätt så du blir en säker bilförare ute i trafiken. Ta ditt körkort snabbt genom att gå vår intensivkurs i Göteborg, Mölnlycke eller Kungsbacka. Kontakta oss snarast för att boka din plats på våra populära intensivkurser – en snabbare väg till körkortet!

Körkortsspecialisten, regionens största trafikskola!

 

 

intensivkurs