Kurser

Välkommen på utbildning hos oss på Körkortsspecialisten!

Du kan på vår e-handel enkelt och tryggt anmäla dig till och betala för vårt utbud av kurser. Vår e-handelplattform administreras av STR Service AB. Denna plattform bygger på en centraliserad lösning för att hantera köp över internet. Läs om köpvillkor för e-handeln här!

F.o.m mars 2010 infördes obligatoriskt krav på att vara ansluten till den kostnadsfria tjänsten Verified by Visa eller MasterCard SecureCode för att handla med bankkort på Internet. Allt för din säkerhet. Du ansluter dig lätt och smidigt på din banks hemsida och tjänsten fungerar direkt. Om Du inte redan är ansluten så gör detta innan Du påbörjar betalningen här.

Våra samarbetspartners är DIBS, Euroline och SEB.

 

Nedan kan du läsa om villkoren för kursanmälan. För att din anmälan skall vara giltlig måste du ange fullständiga och korrekta uppgifter. Var noga med e-mailadressen så du får bekräftelsemail. Finner du inget bekräftelsemail, kolla din spamkorg, annars ring det kontoret anmälan avser!

Villkor för introduktionsutbildning – Anmälan är giltig först när betalning genomförts. En anmälan som inte är betald ligger kvar i 60 minuter för att sedan avbokas. Anmälan är bindande, däremot kan av- och ombokning göras via telefon eller mail fram till tre arbetsdagar innan kursstart med full återbetalning. Vid avbokning senare än tre arbetsdagar sker ingen återbetalning. Sen avbokning vid sjukdom kräver läkarintyg. Ställer vi in eller flyttar en kurs och ni inte har möjlighet att komma till det nya datumet) återbetalas givetvis hela kursavgiften.

Villkor för riskutbildning 1 – Anmälan är bindande. En automatisk bekräftelse kommer direkt till den mailadress du angav i anmälan. Avbokning kan ske fram till kl 15.00 dagen före kursstart med full återbetalning därefter sker ingen återbetalning. Vid sjukdom har du kursavgiften innestående till ett senare kurstillfälle. Avbokning kan göras via mail eller telefon. Om vi ställer in en kurs eller ändrar datum p.g.a. t ex sjukdom (och ni inte har möjlighet att komma till det ett annat datumet) återbetalas givetvis hela kursavgiften.

Villkor för moped AM & klass II – En automatisk bekräftelse kommer direkt till den mailadress du anger i anmälan på e-handeln. Anmälan är bindande men avbokning och ombokning kan ske fram till en vecka innan kursstart med full återbetalning. Vid avbokning fram till 2 dagar innan kursstart återbetalas halv kursavgift och vid senare avbokning sker ingen återbetalning. Sen avbokning vid sjukdom – då krävs läkarintyg. Avbokning kan göras via telefon och mail. Om vi ställer in en kurs p.g.a. t ex sjukdom (och ni inte har möjlighet att komma till det nya datumet) återbetalas givetvis hela kursavgiften.