Risktvåan MC

Hos oss på Halkspecialisten på Säve flygplats i Göteborg kan du göra din riskutbildning för motorcykel!

Risk 2 är den praktiska delen av riskutbildningarna. Utbildningen är obligatorisk och måste vara genomförd för att ett teori- och körprov skall få utföras.

Boka tid  Läs mer

Under utbildningen får du utföra övningar på vår övningsplats. Det gör du tillsammans med andra deltagare. Det krävs att du har en god kunskap i att manövrera en mc. Du skall kunna köra i varierande hastigheter såväl rakt som i kurvor, bromsa till stillastående obehindrat o.s.v. Det är ditt ansvar att ha rätt kunskaper.

Om dina färdigheter är för låga riskerar du andras och din egen säkerhet. Du kan då få lämna banan i förtid och får boka en ny kurs och erlägga ny avgift.

Ta med giltig legitimation: pass, SISid-kort eller svenskt körkort. Utgången eller annan legitimation godkännes ej, det leder till att du får boka ny tid och hela avgiften debiteras.

Om du känner dig osäker Vi bedömer gärna din nivå om du känner dig osäker, boka en lektion hos oss i god tid innan.

Detta ingår i kursen:

  • Praktisk utbildning 4 timmar exkl. raster
  • Motorcykel
  • MC-utrusning
  • Fika

 

Så här går det till:

Du kommer vår övningsbana på Holmvägen 100, Säve Depå (Samma sida som Aeroseum). Hit kommer du med bil eller buss. Vi möter upp dig vid grinden ”Landside” inför din körning. Du väljer själv om du vill ha din egen mc-utrustning eller om du lånar av oss. Om du inte har fullständigt utrustning kan du komplettera hos oss på plats.

Nedan ser du var vi bedriver vår R2 utbildning för mc. Välkommen!

Boka tid  Läs mer

 

R2 Utbildning