Risktvåan (halkan)

Risktvåan B “halkan”

Hos oss på Halkspecialisten på Säve flygplats i Göteborg kommer du få uppleva halkkörning på riktigt!

Det vi i folkmun kallar halkkörning är en obligatorisk utbildning på vägen till ditt körkort. Det verkliga namnet är Riskutbildning B del 2, risktvåan för personbil. En kär utbildning med många namn. Utbildningen är praktisk, pågår i 3h (exkl raster) och utförs på en trafikövningsplats.

Modern utbildning

Här används systemet EasyDrift som är det modernaste systemet som finns för att skapa halka på alla belagda ytor. Det är det absolut mest verklighetstrogna sättet att framkalla halka på marknaden. Bilen du kör med i de hala momenten beter sig precis som om det vore snöhalka, även under sommarens glänsande dagar!

Kör med Specialister

Vi på Halkspecialisten jobbar hela tiden för att du ska få den bästa utbildningen!

För att ge dig den bästa servicen och den bästa upplevelsen förbättrar vi ständigt vår verksamhet. Hos oss möter du förstaklassig personal med en uppfinnsrik pedagogik. Instruktörerna och kursledararna har bred kompetens med passion för sitt yrke.

Elever på Körkortsspecialisten

Är du elev hos Körkortsspecialisten, bokar din trafiklärare in dig på en tid som passar i förhållande till din övriga körkortsplanering. Elever som utbildar sig på vårt kontor i Göteborg, Mölndal och Mölnlycke tar sig själva ut till Säve. För att ta sig ut till Säve kollektivt se www.vasttrafik.se. Stig av på hållplats ”Granhäll”. Elever i Kungsbacka, träffar läraren på kontoret på Gymnasiegatan 24. Glöm inte legitimation! Avbokning ska ske senast tre arbetsdagar före körtillfället. Vid senare avbokning eller om du inte dyker upp, debiteras du 1300 kr. För mer info, fråga din trafiklärare eller receptionist.