Så här börjar du

“Vanligt” B-körkort

Vi hjälper dig på vilken nivå du än startar. Det finns de som aldrig suttit bakom en ratt vid första lektionen och de som kört i flera år och bara behöver hjälp med det sista inför uppkörningen. Allt är normalt! Vi erbjuder automatväxlad bil i Mölnlycke och Kungsbacka.

Många elever köper vårt Startpaket där det ingår 5 lektioner samt körkortsteori, se under länken “Priser”. Då får du allt du behöver för att komma igång med körkortsteorin och det är bra om du kan göra det så snart som möjligt i utbildningen eftersom de teoretiska kunskaperna kommer hjälpa dig att fortare bli klar med körningen.

I båda våra Startpaket ingår att vi sköter bokning av halkkörning, teoriprov och uppkörning.

Vi har löpande lärarledda funktionskontroller där vi går igenom bilens alla säkerhetssystem och genomför säkerhetskontroller. För att vara förbered för ditt kunskapsprov på Trafikverket vill vi att du som elev ligger på en godkänd nivå när du gör våra körkortsteori. Du får en inloggning till Elevcentralen, där kan du hemifrån studera teorin genom film, intervjuer, spel, frågor etc i appen Körkort.nu.

Vi hjälper dig gärna att göra en individuell utbildningsplan där vi tillsammans sätter upp ett realistiskt mål för ditt körkort.

Lektioner bokar du inne på trafikskolan, via telefon eller via Elevcentralen.
Boka i god tid för att få just de tiderna du vill ha.

Välkommen till oss!