Om Körkortsspecialisten

Sedan 1 Juni 2019 är Körkortsspecialisten en del av Sveriges största trafikskola – Mårtenssons Trafikskola. På Körkortsspecialisten hjälper vi dig från en första körlektion till ett färdigt körkort. Vår målsättning är ALLTID att ge dig en så bra utbildning som möjligt på så få lektioner som möjligt. Vi erbjuder allt från handledarkurser till intensivutbildningar och riskutbildning 1 samt 2. Du finner våra kontor i Göteborg, Mölnlycke, Kungsbacka och i Mölndal.

Våra utbildningar

Vår målsättning

När du tar körkort hos oss vill vi inte bara hjälpa dig att ta körkort utan också att få kunskaper för livet. Självklart är ett delmål för oss att utbilda dig så du klarar uppkörningen, men vi vill också ge dig så mycket kunskaper och förståelse att du klarar dig långt under de år som kommer när du ska ut och köra på egen hand. Det är kul att köra bil och det vill vi förmedla till dig.

Vår filosofi är att det är kul att ta körkort och våra ledord är enkelhet, kvalitet och trivsel. Det är viktigt att trivas när man gör något för då gör man det oftast mycket bättre, och det är precis det vi vill, vara lite bättre, ge lite mer, ha lite roligare. Och på våra elever verkar det som vi lyckats!

STR – Sveriges Trafikskolors Riksförbund

Självklart är vi anslutna till STR, Sveriges Trafikskolors Riksförbund. STR är vår branschorganisation som ser till att vi följer de stadgar som vi har godkänt att följa i och med vårt medlemskap. Om du skulle känna dig felaktigt behandlad av en trafikskola som är medlem i STR skall du kontakta deras reklamationsnämnd. Läs mer om STRwww.str.se

Vår historia

1997 – Körkortsspecialisten öppnar för första gången i Göteborg och vi får möjligheten att utbilda precis på det sättet vi alltid drömt om. Efter en lång erfarenhet som trafiklärare valde vi att satsa på det som vi tycker grundar den bästa trafikskolan.

2006 – under 2006 öppnar vi upp vår andra trafikskola i Mölnlycke

2010 – under 2010 öppnar vi upp vår tredje trafikskola i Kungsbacka.

2017 – under 217 öppnar vi vår fjärde trafikskola i Mölndal.

2019 – Blir vi en del av Mårtenssons Trafikskola

 

trafikskola